Is uw bedrijf al goed beveiligd?

 

Uw bedrijf goed beveiligen is uiteraard van belang. Waardevolle spullen in winkels en bedrijfspanden brengen vaak een verhoogd risico met zich mee op inbraken. Vandaar dat steeds meer ondernemers het initiatief nemen om te investeren in camera en beveiligingssystemen.

CBA werkt met hoogwaardige camera en beveiligingssystemen en biedt slimme beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf. Wij maken gebruik van de laatste en beste camera’s met 4K beeldkwaliteit. Het lezen van kentekens is met onze camera’s dan ook geen enkel probleem.

 

Ieder bedrijf is anders, daarom werken wij met een adviesgesprek op maat. Onze beveiligingsexpert zal uw bedrijfspand onder de loep nemen en u adviseren. Vervolgens zal er ter plaatse een offerte worden opgemaakt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een beveiligingsexpert van CBA. U kunt telefonisch een afspraak maken via 085-1309205 of vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen of u kunt via het contactformulier aangeven wanneer u door ons gebeld wilt worden.